Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

Ανακοίνωση για Φυσικοχημεία 4 (επί πτυχίω) - Εγγραφή στις εξετάσεις του μαθήματος

Η εξέταση του μαθήματος Φυσικοχημεία 4 για τους επί πτυχίω φοιτητές θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, τη Τετάρτη, 22/07/2020

Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει:

  • να έχουν ήδη δηλώσει το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Ψηφιακού Άλματος (progress),
  • να ενεργοποιήσουν τον ιδρυματικό λογαριασμό του email τους και να κάνουν την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωσή τους για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως εξετάσεις εαρινού εξαμήνου 2019-2020 στην πλατφόρμα του https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php, και στη συνέχεια,
  • να εγγραφούν στις εξετάσεις του μαθήματος Φυσικοχημεία 4 (επί πτυχίω) στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr. Για την εγγραφή θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τον ιδρυματικό τους λογαριασμό (Upnet ID).

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στις εξετάσεις είναι η Κυριακή, 5/07/2020. Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα επιτραπεί άλλη εγγραφή και ο φοιτητής/τρια δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξέταση.

Επιπλέον, θα γίνει έλεγχος με τη λίστα του Progress και όποιος δεν έχει δηλώσει το μάθημα αλλά έχει εγγραφεί για εξέταση στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr, θα διαγραφεί από την πλατφόρμα και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξέταση.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής της εξ αποστάσεως εξέτασης του μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του μαθήματος στην πλατφόρμα του exams.eclass, μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας εγγραφής στις εξετάσεις.

Προτείνεται η έγκαιρη εξοικείωση με το απαραίτητο λογισμικό στο κινητό σας για τη δημιουργία ενός μοναδικού αρχείου pdf από εικόνες (φωτογραφίες) που πιθανά θα χρειαστείτε για την υποβολή των απαντήσεων/λύσεων των θεμάτων κατά την εξέταση. Αναλυτικές πληροφορίες για το λογισμικό θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://sfb.sites.upnet.gr/exams/office-lens/.

Ο διδάσκων

Χ. Ματραλής

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: Λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα Χημείας

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας: Έντυπα Γραμματείας

Ανανέωση εγγραφής - Δηλώσεις μαθημάτων

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-2021

Ανακοίνωση για ανανεώσεις εξαμήνου μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΑΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-21

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2020-21

 

Πρόσφατες Aνακοινώσεις

Template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.