Αγαπητοί καλησπέρα σας,

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Καινοτομίας Brandstorm επιστρέφει!

O Όμιλος L’Oréal προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, φοιτητές και επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων από 18 έως 30 ετών, να συμμετάσχουν στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό καινοτομίας.  Σας κοινοποιούμε ανανεωμένη την ενημερωτική παρουσίαση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 22/03!

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Με εκτίμηση,

Γωγώ Νταλλή

41-45 MARINOU ANTYPA STREET, 141 21 N. HERAKLIO ATHENS, GREECE

T +30 210 6784 350, F +30 210 6784 369 ,M +306986829470

IKON Specialized Communication Services. A company of the BBDO Group Greece.


pdf 64 BRANDSTORM 2024-FINAL

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Welcome to UP 2023, με ένα «κλικ»

Θέλεις να ενημερωθείς για το Welcome to UP 2023, το μεγάλο Φεστιβάλ Υποδοχής Νέων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών; Επισκέψου τη σελίδα welcometoup.upatras.gr και μπες στον κόσμο της μεγάλης φοιτητικής γιορτής με ένα «κλικ». Το Welcome to UP 2023 διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας καθώς και με τη συνεργασία των Δήμων Πατρέων, Αγρινίου και Μεσολογγίου και την πολύτιμη συνεισφορά των χορηγών του και  είναι πολύ μεγαλύτερο από το περσινό, σε διάρκεια, σε χρονική και χωρική διασπορά αλλά και σε περιεχόμενο. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, οι διοργανωτές, οι χορηγοί, οι ομάδες, οι χώροι διεξαγωγής των εκδηλώσεων, οι εκπλήξεις και οι προσφορές, οι παραστάσεις, οι συναυλίες, τα projects, τα νέα και οι ανακοινώσεις, όλα όσα θέλετε να μάθετε για την πρωτοποριακή διοργάνωση που άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο υποδοχής των νεοεισερχόμενων φοιτητών, σας περιμένουν σε μια εύχρηστη, λειτουργική και καλαίσθητη ιστοσελίδα με νεανική «διάθεση».  Μαζί και οι διαδρομές των λεωφορείων (Magic Bus Patras Tour) σε live tracking, φωτογραφικό υλικό, σύνδεση με τα social media και την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και φυσικά  εικόνες και πληροφορίες για την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 2022, η οποία άνοιξε το δρόμο για να γίνει το Φεστιβάλ θεσμός.

Σας ενημερώνω ότι εν όψει λήξης της Πράξης “Πρακτική Άσκηση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023” (MIS) 5181130, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Ιδρύματος προχωρά στη διοργάνωση εκδήλωσης – στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του (παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου), για το έργο με τίτλο “Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών 2022-2023”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12.00, στο Κεντρικό αμφιθέατρο της Πρυτανείας του Παν. Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διοργάνωσης, Επιστημονικά Υπεύθυνοι των Τμημάτων θα μιλήσουν για την Πρακτική Άσκηση, Φορείς Απασχόλησης και εταιρείες/οργανισμοί θα παρουσιάσουν την συνεργασία τους με ασκούμενους του προγράμματος και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές και αποφοίτους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ:
Πρόγραμμα ημερίδας Πρακτικής Άσκησης 2022-2023_26.09.2023 

Οι φοιτητές θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης και θα λάβουν αναμνηστικά δώρα!

Με εκτίμηση

Ευσταθία Κουλούρη
Ε.Υ. Πρακτικής Άσκησης Τμήματος Χημείας
Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)


Προβολή χάρτη σε νέο παράθυρο

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...