Καλούνται οι επί πτυχίω φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Υπολογιστική Χημεία και Μοριακός Σχεδιασμός να εγγραφούν στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM479/  μέχρι και την Κυριακή 12/2/2023.

Οι ανακοινώσεις για τον τρόπο, τις ομάδες και ώρες εξέτασης θα αναρτηθούν στην παραπάνω πλατφόρμα.

Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Χημεία και Πληροφορική να εγγραφούν στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM480/  μέχρι και την Τετάρτη 8/2/2023.

Οι ανακοινώσεις για τον τρόπο, τις ομάδες και ώρες εξέτασης θα αναρτηθούν στην παραπάνω πλατφόρμα.

Καλούνται οι ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2 (9/2, 9-12) - ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ) - να εγγραφούν στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM482/ μέχρι την Τρίτη 7/2.

Εκ των Διδασκόντων

Σπ. Σκανδάλης

Όσοι φοιτητές συμμετέχουν στην εξέταση του μαθήματος "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τη διδάσκουσα, στο email: eparaschi@upatras.gr.

Παρακαλούνται όσοι επι πτυχίω φοιτητές ενδιαφέρονται να εξεταστούν στο Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας 1 να εγγραφούν άμεσα στο Exams eclass στο 'Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας 1 (Φεβρ 2023)' ώστε να προγραμματιστεί η ημερομηνία, ώρα και αίθουσα για την εξέταση.

Ευχαριστώ

Θεόδωρος Χριστόπουλος

Η εξέταση του Εργαστηρίου Ανόργανης Χημείας 1 θα πραγματοποιηθεί μαζί με την εξέταση του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 1» στις 17/02/2023 και ώρα 12-15, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα εξετάσεων.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: chemsecr@upatras.gr
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας:

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.