Παρακαλούνται όποιος/όποια φοιτήτρια δεν προσήλθε στις εξετάσεις Φυσικοχημείας 2, Φυσικοχημείας 3 και Φυσικοχημείας 4 λόγω νόσησης με COVID-19, να στείλει email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 6 μμ για να μπορέσει να προσέλθει στις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 10:00 - 13:00, στο γραφείο του κ. Ντάλα, το οποίο βρίσκεται στο Νότιο Κτήριο, στον 1ο όροφο.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Ή ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Ή ΤΟΝ Δοκτωρα Κ.Μακρη ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο διδασκων

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ (ΟΜΟΤΙΜΟΣ)

Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξέταση του μαθήματος "ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2" (Τρίτη 6/9, 9-12) καλούνται να εγγραφούν στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM477/.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Κυριακή 4/9 στις 18:00.

Διευκρινίζεται ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι φοιτητές 4ου έτους και άνω που δεν έχουν ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις τους στο Εργαστήριο Βιοχημείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ.

Εκ των Διδασκόντων

Αν. Καθηγητής Σπ. Σκανδάλης

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00-15.00. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ 20/9 ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ Κ. ΔΕΡΑΟ (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).  ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Καλούνται οι επι πτυχίω φοιτητές που δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις για το πτυχίο τους εκτός από τη θεωρία του εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας 1 να δηλώσουν την επιθυμία τους να εξεταστούν στον ακόλουθο σύνδεσμο μέχρι 11/9/2022:

https://forms.gle/mpsZ6gaJvMt1qKR79

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26/9/2022 στην αίθουσα ΧΗ7 στις 09:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πάσο τους και αριθμομηχανή.

Εξετάσεις Εργαστηρίων Αναλυτικής Χημείας 2  

Καλούνται οι επι πτυχίω φοιτητές που δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις για το πτυχίο τους εκτός από τη θεωρία του εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας 2 να δηλώσουν την επιθυμία τους να εξεταστούν στον ακόλουθο σύνδεσμο μέχρι 11/9/2022:

https://forms.gle/BcCE9S4yiD9xqB8e9

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26/9/2022 στην αίθουσα ΧΗ7 στις 09:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πάσο τους και αριθμομηχανή.

Οι φοιτήτριες/ες που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα "Χημεία και Πληροφορική" πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM476/ το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Στον παραπάνω σύνδεσμο θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις για την εξέταση του μαθήματος.

Οι φοιτήτριες/ες που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα "Υπολογιστική Χημεία και Μοριακός Σχεδιασμός" πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM475/ το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Στον παραπάνω σύνδεσμο θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις για την εξέταση του μαθήματος.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email chemsecr@upatras.gr
Τηλέφωνο (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας:

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.