ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ 1»

Α) Οι επί πτυχίω φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ημέρα της εξέτασης του μαθήματος θέματα με την παλιά ύλη τα οποία θα βαθμολογηθούν από τον κ. Ταγκούλη (διδάσκων του μαθήματος μέχρι και το ακαδ. Έτος 2021-2022)  ή  θέματα με την νέα ύλη τα οποία θα βαθμολογηθούν από την κ. Λαλιώτη (διδάσκων του μαθήματος από το ακαδ. Έτος 2022-2023) ακολουθώντας τη ύλη που παρουσιάζεται λεπτομερώς στις διαφάνειες του μαθήματος στο e class (https://eclass.upatras.gr/courses/CHEM2073).

Β) Οι φοιτητές 1ου – 4ου έτους φοίτησης θα εξεταστούν αποκλειστικά στην ύλη του μαθήματος όπως παρουσιάζεται λεπτομερώς στις διαφάνειες του μαθήματος στο e-class.  

Μπορείτε να έχετε μαζί σας τον Περιοδικό Πίνακα, που διατίθεται για να τον εκτυπώσετε στα έγγραφα του e-class του μαθήματος, και όχι κάποιον άλλον, ώστε να σας βοηθήσει σε πιο γρήγορους υπολογισμούς στις υπολογιστικές ασκήσεις. Επιτρέπεται ΜΟΝΟ η χρήση επιστημονικής αριθμομηχανής.

Γ) Φοιτητές που παρακολούθησαν το Εργαστήριο Ανόργανης Χημείας 1 παλαιότερα εξάμηνα και έχουν κοπεί στο εργαστήριο, θα εξεταστούν σε 2 θέματα την ημέρα της εξεταστικής του μαθήματος. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε : αναγωγή οξειδίων μετάλλων από άνθρακα,  έννοιες διαλυτότητας, τεχνική ανακρυστάλλωσης και διήθησης 

Δ) Όσο αφορά τους Φοιτητές που παρακολούθησαν το Εργαστήριο Ανόργανης Χημείας 1 το τρέχων εξάμηνο θα ενημερωθούν μόνο αυτοί που κόπηκαν με ανακοίνωση στο e-class. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γράψουν 2 επιπλέον θέματα από την ύλη που έχει αναρτηθεί στο e-class. Θα δοθεί επιπλέον χρόνος.

Ν. ΛΑΛΙΩΤΗ

Διδάσκων του μαθήματος Ανόργανη Χημεία 1

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...