Ανόργανη Χημεία 2

Αγαπητοί Βετείς φοιτητές/τριες του μαθήματος «Ανόργανη Χημεία 2»,

Εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Μερικά σημεία που πρέπει να δώσετε προσοχή

  • Οι διαλέξεις του μαθήματος θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 2/10 και ώρα 9.00-11.00
  • Η διάλεξη της Τρίτης 3/10 θα πρέπει να ακυρωθεί λόγω των παρουσιάσεων των πτυχιακών εργασιών δώδεκα 4ετών της ερευνητικής μου ομάδας στην αίθουσα σεμιναρίων του Τμήματος Χημείας. Φυσικά είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε και να ακούσετε τις διαλέξεις/παρουσιάσεις των διπλωματικών αυτών των παιδιών. Οι ερευνητικές εργασίες είναι όλες Ανόργανου περιεχομένου.
  • Οι διαλέξεις των ημερομηνιών Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 και Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, οι οποίες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν κατόπιν αποφάσεως του Πρυτανικού Συμβουλίου (διευκόλυνση για εκλογές), θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 και Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, αντίστοιχα, και ώρα 11.00-13.00.

Η συμβουλή μου είναι να μην χάνετε διαλέξεις και να κρατάτε καλές σημειώσεις κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας.

Με εκτίμηση και ευχές για μια καλή και παραγωγική χρονιά

Θ. Σταματάτος

Καθηγητής Ανόργανης Χημείας

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)


Προβολή χάρτη σε νέο παράθυρο

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...