Πρόσκληση παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών

Αγαπητοί/αγαπητές,

Η παρουσίαση των Πτυχιακών Εργασιών των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Χημείας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Σεμιναρίων (ισόγειο, βορείου κτιρίου) το διάστημα από Δευτέρα 11 έως και Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022. Οι επιβλέποντες πτυχιακών εργασιών που δεν θα παρουσιασθούν στο ανωτέρω διάστημα (π.χ. λόγω ταξιδιού, νόσησης ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας), θα ενημερώσουν το Τμήμα για την ημερομηνία παρουσίασης με σχετική ανακοίνωση.

 Οι πτυχιακές εργασίες θα πρέπει να έχουν στην πρώτη τους σελίδα το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου του φοιτητή, τον ακριβή τίτλο και το όνομα του επιβλέποντα. Το υπόδειγμα της πτυχιακής εργασίας και οι οδηγίες συγγραφής μπορούν να βρεθούν στο https://www.chem.upatras.gr/el/downloads-el/category/31-ptyxiakh-ergasia.html

Δύο αντίγραφα των διπλωματικών συνοδευόμενα από επιστολή του επιβλέποντος όπου θα αναγράφεται ότι ο φοιτητής μπορεί να παρουσιάσει τη διπλωματική του (πιθανώς και με σχέδιο μικροδιδασκαλίας, επισυνάπτεται σχετικό υπόδειγμα) πρέπει να παραδοθούν στη Γραμματεία το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουλίου, ώρα 13:00 ανελαστικά. Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες επαφής με τη Γραμματεία είναι 11:00-13:00, Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Οι φοιτητές θα πρέπει να ενημερώσουν μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουλίου, ώρα 13:00 (τηρείται σειρά προτεραιότητας) την Επιτροπή Παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με κοινοποίηση στον επιβλέποντα για τα ακόλουθα:

  1. Προτιμητέα ημέρα και ώρα παρουσίασης
  2. Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου του φοιτητού.
  3. Τίτλο πτυχιακής εργασίας.
  4. Ονοματεπώνυμο επιβλέποντα.

Για να βοηθηθούμε στη μορφοποίηση και παρουσίαση του τελικού προγράμματος των παρουσιάσεων, παρακαλούμε η ενημέρωσή σας να έχει την ακόλουθο μορφή (με κόκκινο η προτιμητέα ώρα παρουσίασης, πουθενά ΚΕΦΑΛΑΙΑ):

14:00-14:30

Αγγελόπουλος Γεώργιος, Α.Μ. XXXX

Τίτλος: Μελέτη πρωτεϊνών συμπληρώματος

Επιβλέπον μέλος ΔΕΠ: Παπαδοπούλου Μαρία

 Υπενθυμίζεται ότι για τους φοιτητές που θα παρουσιάσουν τώρα και είναι στο 4ο έτος σπουδών, ο επιβλέπων θα πρέπει να τους καταχωρήσει άμεσα στη φόρμα Google (https://docs.google.com/forms/d/1L-0ESmIRhyHOBWvrzA41r65z2iZx7CNpJZk_sVczTCA/viewform?edit_requested=true) ώστε να μπορούν να βαθμολογηθούν μέσω ψηφιακού άλματος. Οι παλαιότεροι φοιτητές πρέπει να βαθμολογηθούν χρησιμοποιώντας το «χειρόγραφο» (τυποποιημένο από τη Γραμματεία σε μορφή excel, επισυνάπτεται) βαθμολόγιο.

Παρακαλούνται οι επιβλέποντες να καταθέσουν βαθμολογία το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 15/7/2022.

Η Επιτροπή Παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών


Χειρόγραφο βαθμολόγιο

ΕΝΤΥΠΟ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...