Ανακοίνωση για το Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας της Τρίτης 12 Οκτωβρίου 2021

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική για τους πρωτοετείς φοιτητές.

Για να το παρακολουθήσετε θα πρέπει να προσέλθετε στις 9:30 κοντά στην κάτω είσοδο του αμφιθεάτρου ΑΘΕ 10 (κοντά το κυλικείο) έχοντας προσκομίσει:

Α. ένα έγγραφο για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, πάσο, κλπ)

Β. τυπωμένο αντίγραφο ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης (180 ημερών) ή τη βεβαίωση αρνητικού rapid test, το οποίο όμως θα έχει πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Χωρίς την προσκόμιση ενός έγκυρου εγγράφου από κάθε κατηγορία (Α και Β), η είσοδός σας στο ΑΘΕ 10 δεν θα επιτραπεί.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...