Έναρξη Εργαστηρίου Φυσικοχημείας 3

Την Παρασκευή 05/03/2021 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί το προπαρασκευαστικό μάθημα Υγείας και Ασφάλειας του Εργαστηρίου Φυσικοχημείας 3 Εαρινού Εξαμήνου 2020-21 από την κα Διονυσοπούλου Σταυρούλα.

Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική. Η εγγραφή σας θα οριστικοποιηθεί με την παρουσία σας στο παραπάνω μάθημα. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμα αίτημα εγγραφής στο εργαστήριο μέσω της εγγραφής τους στο eclass του μαθήματος παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα και το πολύ μέχρι τις 3/03.

Οι φοιτητές των παλαιότερων ετών που έχουν παρακολουθήσει και εξεταστεί επιτυχώς στο παραπάνω μάθημα θα συνδεθούν για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή τους και μετά την έναρξη της διάλεξης μπορούν να αποσυνδεθούν.

Η σύνδεση θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom με την παρακάτω διεύθυνση

Join Zoom Meeting

https://upatras-gr.zoom.us/j/91337826369?pwd=TzNiTWZ3OU5QeTdHYWwrTGt3TzVsdz09

 Meeting ID: 913 3782 6369

Passcode: 335441

Απαραίτητη η χρήση κάμερας και μικροφώνου. Θα σας ζητηθεί και η ακαδημαϊκή σας ταυτότητα.

Εκ του Εργαστηρίου

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...