ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Επισυνάπτεται τελικό Πρόγραμμα των Τελετών Ορκωμοσίας προπτυχιακών,  περιόδου Ιουλίου - Αυγούστου 2023 για ενημέρωση σας, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 134/15.6.2023 του Πρυτανικού Συμβουλίου.

Οι αιτήσεις ορκωμοσίας προπτυχιακών φοιτητών υποβάλλονται από σήμερα 20.6.2023 έως και 12.7.2023, ΜΟΝΟ μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://eservice.upatras.gr/ επιλέγοντας: 1.Αίτηση Ορκωμοσίας (για προπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες).

Επισυνάπτονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στην Ορκωμοσία τα οποία πρέπει να αναρτηθούν μαζί με την αίτηση στον ανωτέρω σύνδεσμο, ως επισυναπτόμενα, που είναι ακόλουθα:

  1. Υπεύθυνη Δήλωση
  2. Έντυπο Ένωσης Ελλήνων Χημικών
  3. Αίτηση Εγγραφής στο Δίκτυο Αποφοίτων

Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση των βαθμολογίων από τους διδάσκοντες και η διαδικασία αποφοίτησης, θα αναρτηθεί λίστα των προς ορκωμοσία φοιτητών, στην Ιστοσελίδα του Τμήματος.

Παρακαλούμε για την ιδιαίτερη προσοχή των αποφοίτων μας επί των οδηγιών για την ομαλή διεξαγωγή της Τελετής.


pdf 64Ημερομηνίες διεξαγωγής τελετών ορκωμοσίας Ιουλίου-Αυγούστου 2023 - ΟΔΗΓΙΕΣ

pptx 64 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

zip 64ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ IOYNΙΟΥ 2023 (κατεβάστε το ΖΙΡ και συμπληρώστε τα έγγραφα)

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...