ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι, οι αιτήσεις για στέγαση στις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών για φοιτητές παλαιότερων ετών, καθώς και οι αιτήσεις ανανέωσης των ήδη οικοτρόφων φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://stegasi.upatras.gr το διάστημα 01/06/2023 έως 30/6/2023. (Δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις).

Η διαδικασία, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων στέγασης περιγράφονται αναλυτικά στον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών (www.upatras.gr ).

ΠΡΟΣΟΧΗ η υποβολή αιτήσεων ανανέωσης των ήδη οικοτρόφων φοιτητών είναι υποχρεωτική για την παραμονή στις Φοιτητικές Εστίες για το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 2024.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα στοιχεία σας επικοινωνήστε με το email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το Τμήμα Φοιτητικής Εστίας Πατρών

--

Φοιτητική Εστία Πατρών

τηλ: 2610 992360

Ρίο, Πάτρα

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...