«Welcome to up»: αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

14/15/16 Οκτωβρίου – Εκδηλώσεις, δράσεις, μεγάλες συναυλίες, και events
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

«Welcome to up»: το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Μεγάλα μουσικά events, open air κινηματογραφικές προβολές σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, ένα Διεθνές Συνέδριο για τα 100 Χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά και δράσεις όπως το «Taste the city» που συστήνει τα εστιατόρια και τα καταστήματα αναψυχής της Πάτρας στους φοιτητές με ειδικά μενού σε ειδικές τιμές, αλλά και το «Magic Bus Patras Tour» που θα ξεναγήσει τους φοιτητές στα σημαντικά εμβληματικά σημεία της πόλης, είναι κάποιες μόνο από τις δράσεις που περιλαμβάνει το φιλόδοξο και πυκνό πρόγραμμα εκδηλώσεων του τριημέρου φεστιβάλ υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. 
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας και τη συνδρομή του Δήμου της Πάτρας, που αγκαλιάζει τους πρωτοετείς φοιτητές γνωρίζοντάς τους την πόλη, και ανοίγει τις πύλες της Πανεπιστημιούπολης προσκαλώντας τους Πατρινούς και τους επισκέπτες σε μια σειρά εκδηλώσεων.

Στις 14-15 και 16 Οκτωβρίου 2022 το Πανεπιστήμιο Πατρών μας προσκαλεί όλους, φοιτητές και Πατρινούς σε μία γιορτή που φιλοδοξεί να επεκταθεί σε ολόκληρη την πόλη και να ξεπεράσει τα όριά της, μια γιορτή που έχει σαν στόχο να συνδέσει το Πανεπιστήμιο με την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, να γνωρίσει τους φοιτητές μεταξύ τους αλλά και με το Πανεπιστήμιο, κάνοντας πράξη την εξωστρέφεια.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.upatras.gr/welcome-to-up-to-analytiko-programma-ton-ekdiloseon/ 

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...