Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα "U-Multirank student survey"

Αγαπητές μας φοιτήτριες και αγαπητοί μας φοιτητές,

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, στην προσπάθειά του για βελτίωση της ποιότητας αλλά και των προοπτικών που μπορεί να προσφέρει στους φοιτητές και τους αποφοίτους του, συμμετέχει στο διεθνές σύστημα κατάταξης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με την ονομασία «U-Multirank». Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς, θα θέλαμε να εκφράσετε τη γνώμη σας τόσο για το Πανεπιστήμιο Πατρών όσο και για το Τμήμα μας και σας καλούμε να συμμετάσχετε στη σχετική έρευνα.

O προσωπικός κωδικός που απαιτείται για την πρόσβασή σας στο ερωτηματολόγιο, θα σας αποσταλεί εντός των επόμενων ημερών από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων. Στην έρευνα θα συμμετάσχουν 500 προπτυχιακοί (από το 2ο έτος και πάνω) και μεταπτυχιακοί φοιτητές μας, τυχαίοι επιλεγμένοι.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι ανώνυμη. Ο κωδικός πρόσβασης προέκυψε με τυχαίο τρόπο και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να συσχετιστούν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις με τις απαντήσεις. 

Η έρευνα λήγει στις 31/1/2022

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Ο Πρόεδρος του Τμήματος,

Θεοχάρης Αχιλλεύς

Καθηγητής

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...