ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ OΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματός μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Ορκωμοσία ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 15/4/2020 (Μεγάλη Τετάρτη) και ώρα 14:00 στο Αμφιθέατρο ΑΑ (Ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης).

Αιτήσεις Ορκωμοσίας μπορούν να κατατίθενται στη Γραμματεία από 4/3 έως και 12/3/2020 από τους ίδιους ή και εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους ΜΟΝΟ σε ημέρες και ώρας θυρίδας (Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη 12.00-13.00) ή με αποστολή courier στη Γραμματεία τις ίδιες ημερομηνίες για όσους βρίσκονται εκτός Πατρών.

Επισημαίνεται ότι για την κατάθεση της αίτησης θα πρέπει οι φοιτητές να έχουν  ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τα μαθήματα καθώς και να μην έχουν καμία εκκρεμότητα με Φοιτ. Εστία (δωμάτιο)- Φοιτ. Μέριμνα (κάρτα σίτισης)- Βιβλιοθήκες (βιβλία).

Επισυνάπτονται:

  • Αίτηση Ορκωμοσίας
  • Υπεύθυνη Δήλωση
  • Αίτηση για Ένωση Ελλήνων Χημικών.

Από τη Γραμματεία

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)


Προβολή χάρτη σε νέο παράθυρο

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...