ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ 2016-2017

Σας ενημερώνουμε ότι  εστάλη από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  η ονομαστική κατάσταση με τους αιτούντες μετεγγραφή στο Τμήμα  Χημείας, για το ακαδ. έτος 2016-2017 , σύμφωνα με το Ν.3153/2016.

Επισυνάπτεται σχετική εγκύκλιος με τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν  στη Γραμματεία για έλεγχο,  προκειμένου να  εγκριθούν οι μετεγγραφές και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Oι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν και ηλεκτρονική αίτηση προεγγραφής από το portal (http://proeggrafes.upatras.gr).

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ των φοιτητών του Τμήματος  Χημείας,  έχει εξαγγελθεί κατάληψη στο Τμήμα για τις 15 και 16 Νοεμβρίου 2016.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email (προτιμήστε το ιδρυματικό σας) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...