Ανακοίνωση έναρξης ΠΜΣ στην Κοσμητική Χημεία

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την έναρξη του νέου ΠΜΣ στην Κοσμητική Χημεία, του Τμήματος Χημείας του ΔΙΠΑΕ, στην πανεπιστημιούπολη Καβάλας. Το ΠΜΣ έχει ως αντικείμενο την θεωρητική εξειδίκευση στην Κοσμητική Χημεία αλλά και εργαστηριακή εξειδίκευση και εκπαίδευση νέων επιστημόνων στον σχεδιασμό και παραγωγή κοσμητικών προϊόντων, σε μικρή και βιομηχανική κλίμακα. Επίσης, η αποτίμηση και αξιολόγηση με συγκεκριμένες τεχνικές (έλεγχος ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας) των καλλυντικών προϊόντων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του συγκεκριμένου ΠΜΣ. Μεγάλο μέρος του αποτελεί η εισαγωγή νέων εννοιών στην Κοσμητική Χημεία, όπως η Νανοχημεία, μέσω της εφαρμογής Νανοϋλικών στα Καλλυντικά προϊόντα.

Σκοπός του ΠΜΣ είναι η κάλυψη των ερευνητικών και εκπαιδευτικών αναγκών στον τομέα της Κοσμητικής Χημείας καθώς και η ανάπτυξη ερευνητικού πεδίου και παραγωγή προϊόντων στο αντικείμενο αυτό. Εκτός από μέλη ΔΕΠ των Πανεπιστημίων, θα διδάξουν επίσης εκπρόσωποι των εταιρειών APIVITA και QACS, καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Οι απόφοιτοι θα διαθέτουν το γνωσιακό υπόβαθρο για να εργαστούν μεταξύ άλλων στην βιομηχανία καλλυντικών και στους κρατικούς και διεθνείς φορείς έγκρισης καλλυντικών προϊόντων. 

Καθώς πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα θα ήμασταν ευγνώμονες για την επικοινωνία του συγκεκριμένου ΠΜΣ προς τα μέλη του συλλόγου σας, καθώς και λοιπούς ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας ζητήσουμε, αν υπάρχει δυνατότητα, να προωθηθούν λίστες στοιχείων επικοινωνίας των μελών σας για μια πιο εξατομικευμένη ενημέρωση. Τέλος, θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα η προώθηση του προγράμματος στα δικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδεικτικές πληροφορίες για τα οποία σας παραθέτουμε παρακάτω.

 MSc in Cosmetic Chemistry_Video.mp4

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.

 

The secretariat of MSc in Cosmetic Chemistry

Tel: +30 2510462247, +30 6974457533

http://www.msc2c.ihu.gr

Facebook: https://www.facebook.com/MSc-in-Cosmetic-Chemistry-MSc2c-105190775551936

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/msc-in-cosmetic-chemistry-152838240/

Instagram: https://www.instagram.com/msc2c_ihu/

Πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: MSCCOSMETIC

International Hellenic University

School of Sciences

Department of Chemistry

St. Lucas, 65404 Kavala

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...