[ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ] Απονομή μεταπτυχιακών φοιτητών και καθομολόγηση διδακτόρων

Σας γνωρίζουμε ότι η τελετή απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης καθώς και καθομολόγησης διδακτόρων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 αντίστοιχα στις 10:00 στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» Α΄ κτίριο Πρυτανείας, 1ος όροφος. Οι αιτήσεις για την συμμετοχή στην ορκωμοσία θα υποβάλλονται στην Γραμματεία από 28 Φεβρουαρίου 2017 έως 6 Μαρτίου 2017. 

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να βρίσκονται τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε τελετής στο χώρο, προκειμένου να περιενδυθούν την τήβεννο του Πανεπιστημίου.

Aπό τη  Γραμματεία

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...