Σημαντικές ανακοινώσεις

Μαθηματικά για Χημικούς

Το μάθημα της παρούσας εξεταστικής, "Μαθηματικά για Χημικούς" που δικαιούνται να το δώσουν μόνο οι επί πτυχίο φοιτητές, θα δοθεί σε δύο μέρη.

Το κομμάτι των Μαθηματικών θα δοθεί στις 16-06-2022 ημέρα Πέμπτη 09:00-12:00 στις αίθουσες ΑΘΕ10, ΧΗ7, ΧΗ8 (όπως έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα), ενώ το κομμάτι της Στατιστικής θα δοθεί μαζί με τους πρωτοετείς την ίδια μέρα και ώρα (και στα ίδια θέματα) με το μάθημα "Στατιστική Επεξεργασία Πειραμ. Δεδομένων", δηλαδή στη 01-07-2022 ημέρα Παρασκευή στις αίθουσες ΑΘΕ10, ΧΗ7, ΧΗ8 (όπως έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα).

Ο μέσος όρος των δύο εξετάσεων (συν το εργαστήριο, όσοι το έχουν διδαχτεί, 70%+30%) αποτελεί τον ενιαίο τελικό βαθμό που θα σταλεί στη Γραμματεία για το μάθημα "Μαθηματικά για Χημικούς". Οι δύο επί μέρους βαθμοί (Μαθηματικά και Στατιστική) θα κρατηθούν οπότε κάποιος/α μπορεί στην επόμενη εξεταστική να δώσει μόνο το ένα από τα δύο για να βγει εκ νέου ο μέσος όρος.

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας: Έντυπα Γραμματείας

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: Λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα Χημείας

Template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.