ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2

Αγαπητές/οι φοιτήτριες/ες

Η εξέταση του μαθήματος «ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ-2» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 01/07/2021, ώρα 09:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Όσες/οι επιθυμείτε να εξεταστείτε θα πρέπει να έχετε δηλώσει το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Ψηφιακού Άλματος (progress).

Για να συμμετάσχετε στις εξετάσεις, θα πρέπει με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας να εγγραφείτε στις εξετάσεις του μαθήματος:

- Οι φοιτητές έως και 8ου Εξαμήνου (ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021) στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM366/

- Οι φοιτητές ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ (ΑΠΟ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ) (ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020) στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM367/

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της εξέτασης θα αναρτηθούν σε επόμενες ανακοινώσεις στην πλατφόρμα του e-class  του μαθήματος.

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στις εξετάσεις είναι η Κυριακή, 27/06/2021.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ.

Οι Διδάσκοντες

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: Λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα Χημείας

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας: Έντυπα Γραμματείας

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Υποβολή “σκαναρισμένου” χειρογράφου σε εξέταση μαθήματος με χρήση της εφαρμογής Office Lens

Πρόσφατες Aνακοινώσεις

Template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.