Επιστήμη Πολυμερών

Αγαπητές/οι φοιτήτριες/ες

Η εξέταση του μαθήματος «Επιστήμη Πολυμερών» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30/06/2021, ώρα 15:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Όσες/οι επιθυμείτε να εξεταστείτε (και οι επί πτυχίω) θα πρέπει να έχετε δηλώσει το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Ψηφιακού Άλματος (progress).

Για να συμμετάσχετε στις εξετάσεις, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τον ιδρυματικό λογαριασμό του email σας και να έχετε κάνει την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωσή σας για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως εξετάσεις στην πλατφόρμα του https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php και στη συνέχεια να εγγραφείτε στις εξετάσεις του μαθήματος «ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΛΥΜΕΡΩΝ» (Εξεταστική περίοδος Ιουνίου 2021) στην σελίδα https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM363/.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εξέτασης θα αναρτηθούν σε επόμενες ανακοινώσεις στην πλατφόρμα του e-class  στη σελίδα του μαθήματος.

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στις εξετάσεις είναι η Κυριακή, 27/06/2021.

Η διδάσκουσα

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: Λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα Χημείας

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας: Έντυπα Γραμματείας

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Υποβολή “σκαναρισμένου” χειρογράφου σε εξέταση μαθήματος με χρήση της εφαρμογής Office Lens

Πρόσφατες Aνακοινώσεις

Template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.