Υποβολή “σκαναρισμένου” χειρογράφου σε εξέταση μαθήματος με χρήση της εφαρμογής Office Lens

Σε περίπτωση που σας ζητηθεί η υποβολή “σκαναρισμένου” χειρογράφου σε εξέταση μαθήματος προτείνεται η χρήση της εφαρμογής Office Lens.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android και IOS

Αναλυτικές οδηγίες χρήστης για Android εδώ και για iOS εδώ.

Βίντεο με οδηγίες χρήσης θα βρείτε στο σύνδεσμο: www.youtube.com/watch?v=Xt1BHdstMmY.

Προτείνεται να εξοικειωθείτε καλά με το αντίστοιχο λογισμικό κάνοντας δοκιμές με αρκετές εικόνες, πχ. 5-6 σελίδες αν χρειαστεί (καθώς ανάλογα με το πλήθος και την ποιότητα των φωτογραφιών, το αρχείο pdf μπορεί να είναι μεγάλο σε μέγεθος και να σας καθυστερήσει κατά την υποβολή). Μπορείτε είτε να υποβάλετε το αρχείο απ’ευθείας από το κινητό σας στην πλατφόρμα exams.eclass.upatras.gr, είτε να το στείλετε με email στον εαυτό σας ώστε να το λάβετε στον προσωπικό σας υπολογιστή, είτε να χρησιμοποιήσετε το OneDrive ώστε να το βρείτε απ’ευθείας στον κοινό σας φάκελο στον υπολογιστή σας, και έπειτα να το υποβάλετε από τον προσωπικό σας υπολογιστή.

Προσοχή! Είναι προσωπική σας ευθύνη να φαίνονται καθαρά οι εικόνες στο pdf αρχείο και οι σελίδες να είναι με τη σωστή σειρά ή/και αριθμημένες.

 

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...