ΑΡΧΕΛΩΝ - Ενημερωτική Διαδικτυακή Συνάντηση για φοιτητές - Ευκαιρίες εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ είναι μη-κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους και εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην συστηματική παρακολούθηση και έρευνα, διάσωση και περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων χελωνών καθώς και την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Φέτος, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Εκπαιδευτικών Οργανισμών που εδρεύουν στην Ελλάδα, προσφέροντας ευκαιρίες εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης σε 9 Προγράμματα, με συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Τα άτομα που θα συμμετέχουν στα Προγράμματα του ΑΡΧΕΛΩΝ, είτε ως εθελοντές είτε εκτελώντας την πρακτική τους άσκηση, έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε ένα εργασιακό περιβάλλον και να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν κατακτήσει στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία τους, δίπλα σε έμπειρα στελέχη του ΑΡΧΕΛΩΝ. Η συμμετοχή στα Προγράμματα προσφέρει:

  • γνώσεις σχετικά με τις θαλάσσιες χελώνες, τη φύση, το περιβάλλον, την βιώσιμη ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή
  • δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων σε βιολογικές και περιβαλλοντικές μετρήσεις
  • εμπειρία στην εργασία πεδίου
  • δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων στην επικοινωνία και τις ξεναγήσεις
  • εμπειρία στις παρουσιάσεις και εκδηλώσεις για το κοινό
  • συνεργασία σε ομάδες με ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων

Μάθε περισσότερα για τα εθελοντικά προγράμματα και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης του ΑΡΧΕΛΩΝ. Σημειώνεται ότι οι διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης υπάρχουν αναρτημένες και στην πλατφόρμα «ΑΤΛΑΣ».

Την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 18:00 σας περιμένουμε στην Ενημερωτική Διαδικτυακή Συνάντηση που διοργανώνει ο ΑΡΧΕΛΩΝ για τους ενδιαφερόμενους Έλληνες φοιτητές ώστε να παρουσιάσουμε τα Προγράμματα εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας! Για να συμμετέχεις κάνε εγγραφή εδώ.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...