Τηλεδιάλεξη: Διαχωρισμός ραδιονουκλιδίων για εφαρμογές στην περιβαλλοντική τεχνολογία

Αγαπητά μέλη του Τμήματος Χημείας,

Την  Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, ώρα 6:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάλεξη με θέμα:

‘Διαχωρισμός ραδιονουκλιδίων για εφαρμογές στην περιβαλλοντική τεχνολογία’

Προσκεκλημένη ομιλήτρια: Φωτεινή Νόλη, Καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η τηλεδιάλεξη  πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος ‘Αναλυτική Χημεία & Νανοτεχνολογία’, καλύπτει ερευνητική δραστηριότητα με ιδιαίτερη κοινωνική απήχηση και απευθύνεται σε ευρύ ακροατήριο.

Σύνδεσμος:
https://upatras-gr.zoom.us/j/96020984114?pwd=ZTJuaFRtdTRGOW9aaC9FbmJralZTUT09
Meeting ID: 960 2098 4114
Passcode: 254846

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Η κ. Φωτεινή Νόλη είναι πτυχιούχος χημικός και διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη Ραδιοχημεία & Πυρηνική Χημεία. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της εργάστηκε ερευνητικά στο Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής της Φρανκφούρτης και στο Κέντρο Ερευνών (JRC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Geel-Βέλγιο) ενώ εκπόνησε τη μεταδιδακτορική της έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Tουλούζης-Γαλλία. Το 2006 εκλέχθηκε στη θέση του Λέκτορα στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο Ραδιοχημεία και σήμερα είναι καθηγήτρια και υπεύθυνη του ραδιοχημικού εργαστηρίου του Τομέα Γενικής & Ανόργανης Χημείας. Τα ερευνητικά της αντικείμενα είναι εφαρμογή πυρηνικών τεχνικών στην τεχνολογία υλικών, περιβαλλοντική ραδιοχημεία και ραδιοαναλυτική χημεία. Έχει σημαντική διδακτική και ερευνητική δραστηριότητα με μεγάλο αριθμό διπλωματικών εργασιών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, ενώ έχει συγγράψει αξιόλογο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων και είναι κριτής σε αρκετά επιστημονικά περιοδικά.

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Χριστόπουλος
Καθηγητής, Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
& σμΔΕΠ ITE/ΙΕΧΜΗ

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...