ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΣTΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα σας παρακαλούμε να προωθήσετε στα μέλη του Τμήματος σας και στους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψ. διδάκτορες του τμήματος σας την ενημέρωση για την επετειακή ημερίδα που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Χημικών, για τα 200 χρόνιά Χημείας στην Ελλάδα. Η ημερίδα θα γίνει στις 25 Ιουνιου, στις 19:00, στο μεγάλο αμφιθέατρο του παλαιού Χημείου, Σόλωνος 104, και θα μεταδωθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΕΧ στο youtube.

Το σύνδεσμο για την παρακολούθηση, το πρόγραμμα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eex.gr/news/deltia-tupou/2789-imerida-tis-enosis-ellinon-ximikon-me-thema-200-xronia-apo-tin-elliniki-epanastasi-200-xronia-ximeia-stin-ellada

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αν. Καθ. Ι. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Δρ. Ι. ΣΙΤΑΡΑΣ

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...