ΕΠΕΙΓΟΝ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 05/03 - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατόπιν ενημέρωσης από το ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου σας γνωρίζω ότι οι φοιτητές στη σημερινή συνέλευσή τους αποφάσισαν κατάληψη έως και την Τρίτη 5 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συγκλήτου και τον Εσωτερικό κανονισμό του Ιδρύματος για όσο το Τμήμα Χημείας τελεί υπό κατάληψη τα μαθήματα δύνανται να πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση, με εξαίρεση εκπαιδευτικές δραστηριότητες που περιέχουν πρακτική ή εργαστηριακή εξάσκηση των φοιτητών. Λόγω των έκτακτων συνθηκών, παρακαλώ οι διδάσκοντες να ενημερώσουν τους φοιτητές με ανακοινώσεις στο eclass των μαθημάτων σχετικά με την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί.

Κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου θα επιτραπεί η πρόσβαση των μελών ΔΕΠ στα γραφεία τους προκειμένου να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου.

Με εκτίμηση,

Α. Θεοχάρης

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...