ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ (ALUMNI) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ - Κάνε την εγγραφή σου τώρα!

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ (ALUMNI) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ - Κάνε την εγγραφή σου τώρα!

Αγαπητά Μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργεί ο Ιστότοπος Αποφοίτων του Ιδρύματος στο σύνδεσμο: https://alumni.upatras.gr/

Αν είστε μέλος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με οποιαδήποτε ιδιότητα (ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Διοικητικό Προσωπικό κλπ) και είστε και απόφοιτος του Πανεπιστημίου μας μπορείτε να κάνετε και εσείς την εγγραφή σας  με το UPnetID που ήδη διαθέτετε.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Συμπληρώνετε την αίτηση στο σύνδεσμο: https://www.upnet.gr/alumni-apply/ ώστε να σας ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αποφοίτων, και στη συνέχεια με το UPnetID και τον κωδικό πρόσβασης που ήδη διαθέτετε, εγγράφεστε εδώ: https://alumni.upatras.gr/site/login

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εγγραφή σας!

Ο Πρύτανης
Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο αποφοίτων στη διεύθυνση: https://alumni.upatras.gr/, καθώς και τη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/upatrasalumni

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...