ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ERASMUS+ STUDIES

Στην ιστοσελίδα http://www.upatras.gr/el/erasmus_mobility του μπορείτε να βρείτε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα κριτήρια μοριοδότησης των υποψηφίων καθώς και γενικές πληροφορίες που αφορούν στη δράση Erasmus+ KA103 εξερχόμενη κινητικότητα για Σπουδές.
 
Οι αίτησεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Erasmus+:  https://erasmus.upatras.gr

Διάρκεια υποβολής αιτήσεων:  05 - 15 Μαρτίου 2021

Υπεύθυνος: κα Νατάσσα Αναγνωστοπούλου
 
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2610-996613
 
Οι Erasmus+ ΚΑ103 δι-ιδρυματικές συμφωνίες εντός Ευρώπης για το Τμήμα Χημείας είναι στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
 
καθώς και στον: http://www.chem.upatras.gr/el/erasmus-ects-el 
 
Σχετικά με το ακαδημαϊκό μέρος της κινητικότητας θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση εξ’ αποστάσεως από τον Συντονιστή Erasmus+ Αναπλ. Καθηγητή Κ. Αθανασόπουλο την ερχόμενη Τρίτη 9.03.21 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη σύντομα.
 
Ο συντονιστής Erasmus+
 
Κ. Αθανασόπουλος

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...