ΕΠΕΙΓΟΝ: ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΕΙ - ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Αγαπητές/οί φοιτητές,

Επισυνάπτεται η ΚΥΑ που περιγράφει τις δραστηριότητες που επιτρέπονται για την περίοδο 6-30 Νοεμβρίου, με τις ρυθμίσεις για τα Πανεπιστήμια να εξειδικεύονται στην σελίδα 54589, και συνοπτικά στο παρακάτω πλαίσιο:

  1. ΔΕΝ επιτρέπεται καμία δραστηριότητα τόσο του Α' όσο και του Β' κύκλου σπουδών (Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών) που απαιτεί φυσική παρουσία (συμπεριλαμβάνονται η διεξαγωγή των εργαστηρίων, η εκπόνηση διπλωματικών/πτυχιακών εργασιών προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητών ΜΔΕ),
  2. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ερευνητικές δραστηριότητες (διδακτορικά, post-doc). Στην περίπτωση αυτή, συνιστάται η στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τηλε-εργασία ή και η εκ περιτροπής φυσική παρουσία, προς αποφυγή συνωστισμού στους εργαστηριακούς χώρους.

Ως εκ τούτου όλα τα εργαστήρια (και των τελειόφοιτων που δεν είχαν ήδη ανασταλεί) δεν μπορούν να διεξαχθούν με φυσική παρουσία παρά μόνο εξ'αποστάσεως. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχιστεί η εργαστηριακή άσκηση των φοιτητών μας.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...