1. Βιολογική αμπελοκαλλιέργεια
Αλεξοπούλου Β. – Σταυριανάκη Ζ. – Πριάκου Μ.
2. Λιπάσματα και λίπανση των αμπελώνων
Στέφα Ε. – Σκουτέρη Δ. – Ζαχαροπούλου Χ.
3. Η Ελληνική ποικιλία Ασύρτικο
Μανιάκη Ε. – Κασούτσα Χ. – Χούντα Ν.
4. Η Γαλλική ποικιλία Sauvignon blanc
Γιαννιώτη Ν. – Κουνάβα Σ. – Τσίγκου Ν.
5. Η Γαλλική ποικιλία Syrah
Δημάκη Β. – Θεοδωροπούλου Ν. – Θεοδωροπούλου Σ. – Μπάκα Ε.
6. Ο φυσικός αφρώδης Καμπανίτης οίνος και ποικιλίες
Κόκκαλης Δ. – Δενδρινός Γ. – Κονιστής Σ. – Σαλτούρος Π.
7. Τροφοπενίες του αμπελώνα
Γιαννακοπούλου Ε. – Βάτσικα Θ. – Σοφού Μ. – Αρβανίτη Α.
8. Ο οίνος Vino Santo και οι ποικιλίες σταφυλιών που χρησιμοποιούνται
Μανιουδάκη Μ. – Κοντοχρήστου Α. – Καρακατσάνη Α. – Ανδρικοπούλου Α.
9. Η παραγωγή και η ποιότητα του οίνου Cabernet από τη Βόρεια Ευρώπη και την Ελλάδα
Φρούσιου Ε. – Λαγοπαναγιωτοπούλου Ο. – Μπάτσα Μ.
10. Η ασθένεια του αμπελώνα Black rot
Σουφλή Κ. – Λεπέτσου Γ. – Παπαθανασίου Β.
-
Εμφανίσεις: 2869