Εγγραφή στην πλατφόρμα eclass του μαθήματος «Πειραματική Φυσικοχημεία 1»

Παρακαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα Πειραματική Φυσικοχημεία 1 να εγγραφούν στην πλατφόρμα του eclass στο μάθημα «Πειραματική Φυσικοχημεία 1 ακ. έτος 2022-23» από 16/02 έως και 19/02 αυστηρά. Μετά το πέρας της εγγραφής αυτής θα λαμβάνετε αναλυτικές ανακοινώσεις από το eclass για την έναρξη και λειτουργία του εργαστηρίου η οποία θα λάβει χώρα από τις 23/02 .

Προσοχή: Οι φοιτητές παλαιότερων ετών ΔΕΝ θα εγγραφούν σε αυτό το μάθημα το παραπάνω χρονικό διάστημα. Το μάθημα του προηγούμενου ακ. έτους στην πλατφόρμα που σας αφορά έχει προσωρινά απενεργοποιηθεί για να αποφύγουμε διπλοεγγραφές των φοιτητών του τρέχοντος έτους. Θα ενεργοποιηθεί ξανά όταν θα πρέπει να λάβετε πληροφορίες για τις βαθμολογίες.

Οι διδάσκοντες του μαθήματος

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...