Επίσκεψη του Προέδρου της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής κ. Χρήστου Ταραντίλη στο Εργαστήριο Πολυμερών του Τμήματος Χημείας

Επίσκεψη του Προέδρου της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής κ. Χρήστου Ταραντίλη στο Εργαστήριο Πολυμερών του Τμήματος Χημείας

Την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Βουλευτή Επικρατείας, Καθηγητή κ. Χρήστου Ταραντίλη, Προέδρου της Επιτροπής Έρευνας και Καινοτομίας της Βουλής των Ελλήνων, στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του, ο κ. Ταραντίλης επισκέφτηκε το Τμήμα Χημείας και ενημερώθηκε για τις ερευνητικές δραστηριότητες του Εργαστηρίου Πολυμερών του Τομέα Χημικών Εφαρμογών, Χημικής Ανάλυσης και Χημείας Περιβάλλοντος του Τμήματος. Παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες ερευνητικές δραστηριότητες του εργαστηρίου στους τομείς των Υλικών για Ενεργειακές Εφαρμογές, όπως Πολυμερικές Μεμβράνες για Κυψελίδες Καυσίμου, Συστήματα Ηλεκτρόλυσης για Παραγωγή Υδρογόνου, καθώς και την Ανάπτυξη Υλικών για θέματα Ποιότητας Ζωής, με κύρια παραδείγματα τα αντιμικροβιακά πολυμερή και τα πολυμερή που αξιοποιούνται για τη βελτίωση των ιδιοτήτων υφασμάτων και επικαλύψεων.

Ακολούθησε συζήτηση και ξενάγηση στους χώρους το Ερευνητικού Εργαστηρίου με την παρουσίαση προϊόντων που έχουν προκύψει από την ερευνητική δραστηριότητα του εργαστηρίου. Ο κ. Ταραντίλης συζήτησε με τα μέλη του Εργαστηρίου όπως και τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες που του παρουσιάστηκαν.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...