ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με χαρά σας ενημερώνουμε για μια σημαντική επιτυχία της ερευνητικής ομάδας Βιοχημείας του Τμήματος Χημείας.
Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε το άρθρο «Proteoglycan Chemical Diversity Drives Multifunctional Cell Regulation and Therapeutics» στο επιστημονικό περιοδικό Chemical Reviews. Με impact factor 52.6+, το Chemical Reviews αποτελεί ένα κορυφαίο περιοδικό της Χημείας και εν γένει των μοριακών βιοεπιστημών, ενώ κατατάσσεται τρίτο στην παγκόσμια κατάταξη επιστημονικών περιοδικών.
Στη δημοσίευση συμμετέχουν τρία μέλη της ερευνητικής ομάδας Βιοχημείας του Τμήματος Χημείας (Ν. Καραμάνος, Ζ. Πιπερίγκου και Α Θεοχάρης) τα οποία είχαν και το συντονισμό της διεθνούς ομάδος επιστημόνων. Ο Καθηγητής Βιοχημείας και Αναπληρωτής Πρυτάνεως Ακαδημαϊκών & Διεθνών Θεμάτων κ. Νίκος Καραμάνος είναι ο corresponding author.
Συγχαίρουμε τον Καθηγητή κ. Ν. Καραμάνο και την ερευνητική του ομάδα για αυτή τη σημαντική επιτυχία, μέσω της οποίας πιστοποιείται η ποιότητα και το υψηλό επίπεδο του ερευνητικού έργου που υλοποιείται στο Τμήμα Χημείας, στη Σχολή Θετικών Επιστημών και στο Πανεπιστήμιο, με ισχυρό αντίκτυπο στην προβολή και λειτουργία του Πανεπιστημίου Πατρών σε διεθνές επίπεδο.

Με εκτίμηση
---------------------------------
Γεώργιος Παπαθεοδώρου
Κοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...