ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας ενημερώνουμε για δύο πρόσφατες επιστημονικές επιτυχίες του μέλους του Τμήματος Χημείας, Καθηγητή Βιοχημείας Ν. Καραμάνου:
1. Μετά από πρόταση του μεγάλου βεληνεκούς εκδοτικού οίκου Springer ανακηρύχθηκε Series editor της σειράς των θεματικών βιβλίων Biology of Extracellular Matrix από το Σεπτέμβριο του 2018 (https://www.springer.com/series/8422). H σειρά αυτή θεωρείται από τις πλέον επιτυχημένες στο πεδίο.
2. Ο Καθηγητής Ν. Καραμάνος κατέχει πλέον τη θέση του Deputy editor του επιστημονικού περιοδικού Matrix Biology (impact factor 8.136). To περιοδικό ανήκει κατά την SCImago Journal Rank στην κατάταξη /κατηγορία Q1 και αποτελεί το σημαντικότερο μέσο δημοσιεύσεων στο ερευνητικό πεδίo. https://www.journals.elsevier.com/matrix-biology/editorial-board
Συγχαρητήρια στον συνάδελφο Ν. Καραμάνο και στην ερευνητική του ομάδα για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες, οι οποίες αντανακλούν στην ποιότητα και στην αναγνώριση του ερευνητικού έργου που υλοποιείται στο Τμήμα Χημείας, στη Σχολή Θετικών Επιστημών και στο Πανεπιστήμιο.
Σε μια δύσκολη περίοδο, η διεθνής αναγνώριση του έργου και του ανθρώπινου δυναμικού του Πανεπιστημίου μας, ικανοποιεί και ενθαρρύνει ενώ επιπλέον συμβάλει σημαντικά στη λειτουργία και στην προβολή του Ιδρύματος.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Παπαθεοδώρου
Κοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών
Πανεπιστήμιο Πατρών

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: Λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα Χημείας

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας: Έντυπα Γραμματείας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-22
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΑΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-22 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜAΤΑ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΔΠΜΣ «ΕΦΑΡMΟΣΜΕΝΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ: ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»
Δηλώσεις μαθημάτων για το Διδακτορικό κύκλο σπουδών

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Πρόγραμμα Εξετάσεων περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022


Πρόσφατες Aνακοινώσεις

22 Ιανουαρίου 2022
20 Ιανουαρίου 2022
19 Ιανουαρίου 2022
19 Ιανουαρίου 2022
18 Ιανουαρίου 2022
18 Ιανουαρίου 2022
17 Ιανουαρίου 2022
17 Ιανουαρίου 2022
14 Ιανουαρίου 2022
13 Ιανουαρίου 2022

Template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.