ΕΠΕΙΓΟΝ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 05/03 - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατόπιν ενημέρωσης από το ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου σας γνωρίζω ότι οι φοιτητές στη σημερινή συνέλευσή τους αποφάσισαν κατάληψη έως και την Τρίτη 5 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συγκλήτου και τον Εσωτερικό κανονισμό του Ιδρύματος για όσο το Τμήμα Χημείας τελεί υπό κατάληψη τα μαθήματα δύνανται να πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση, με εξαίρεση εκπαιδευτικές δραστηριότητες που περιέχουν πρακτική ή εργαστηριακή εξάσκηση των φοιτητών. Λόγω των έκτακτων συνθηκών, παρακαλώ οι διδάσκοντες να ενημερώσουν τους φοιτητές με ανακοινώσεις στο eclass των μαθημάτων σχετικά με την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί.

Κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου θα επιτραπεί η πρόσβαση των μελών ΔΕΠ στα γραφεία τους προκειμένου να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου.

Με εκτίμηση,

Α. Θεοχάρης

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...