Σεμινάριο Παιδαγωγικής

Το Σεμινάριο Παιδαγωγικής φέτος θα διεξαχθεί σε δύο μέρη μέσω Skype for Bussiness. Οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι θα εμφανίζονται στις ανακοινώσεις στο αντίστοιχο eclass.

Μέρος 1ο Προετοιμασία για τη Σχολική Τάξη, Εισηγητής Νικόλαος Μάνεσης, Τετάρτη 20/5, 18:00-20:00

Μέρος 2ο Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Έρευνα, Εισηγητής Γεώργιος Αμπατζίδης, Τετάρτη 27/5, 16:00-18:00

Πριν τη διεξαγωγή των σεμιναρίων θα βρίσκεται αναρτημένο διδακτικό υλικό στο eclass για να μελετήσετε.  Μετά το κάθε σεμινάριο θα ανοίγει στο eclass εξέταση (στο φάκελο με τις ασκήσεις) η οποία θα αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα μπορούν να απαντηθεί μία φορά για τον καθένα σας. Η εξέταση θα είναι ανοικτή για συμπλήρωση 24 ώρες.

Η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων και η συμπλήρωση των 2 εξετάσεων είναι υποχρεωτικές για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το ΠΔΕ και έχουν περάσει το μάθημα ή τα σεμινάρια Διδακτικής. Επίσης θα πρέπει να προσαρτήσουν Παράρτημα στην Πτυχιακή τους Εργασία με Σχέδιο Διδασκαλίας και να εκπονήσουν μικροδιδασκαλία σε συνεργασία με τον επιβλέποντα καθηγητή τους. Θα παρθούν παρουσίες στη διάρκεια των σεμιναρίων και θα υπάρξει βαθμολόγιο μετά το πέρας των εξετάσεων.

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email:
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 (gradsec)

Announcement Lists

The available electronic announcement lists of the Department of Chemistry are:

(DEPARTMENT ANNOUNCEMENTS)

To subscribe to the list, send an email to:

To unsubscribe from the list, send an email to: ...