ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Υπενθυμίζεται στους φοιτητές πως για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις θα πρέπει ήδη να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα Βήματα 1 και 2 που αναφέρονται στο Πρόγραμμα Εξετάσεων και επισυνάπτονται στη συνέχεια.
Επίσης, θα πρέπει άμεσα να πραγματοποιήσουν το Βήμα 3.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος


ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Κάθε φοιτητής πρέπει να κάνει εγγραφή στην αρχή κάθε εξαμήνου σπουδών και κατόπιν να προβαίνει σε δήλωση των μαθημάτων που πρόκειται να παρακολουθήσει και να εξεταστεί.

Η εγγραφή στο εκάστοτε εξάμηνο, όπως και η δήλωση των μαθημάτων ΕΙΝΑΙ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους τους φοιτητές (και τους επί πτυχίω).

1ο Βήμα:

Ανανέωση εγγραφής για κάθε εξάμηνο σπουδών μέσω της ηλεκτρονικής Γραμματείας του Τμήματος στον ιστότοπο: https://progress.upatras.gr

2ο Βήμα:

Δήλωση μαθημάτων Χειμερινού ή  Εαρινού  εξαμήνου σπουδών μέσω της ηλεκτρονικής Γραμματείας του Τμήματος στον ιστότοπο: https://progress.upatras.gr στις ημερομηνίες που κάθε φορά καθορίζονται από την Κοσμητεία και ανακοινώνονται από τη Γραμματεία.

3o Βήμα:

Δήλωση συμμετοχής στην εξέταση κάθε μαθήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.quantum.chem.upatras.gr  αμέσως μετά την ανακοίνωση του προγράμματος εξετάσεων. Η δήλωση συμμετοχής στην εξέταση δεν υποκαθιστά την δήλωση μαθήματος.


ΠΡΟΣΟΧΗ

Προκειμένου να ολοκληρωθεί Επιτυχώς η Δήλωση μαθημάτων, οι φοιτητές πρέπει να δηλώσουν όλα τα μαθήματα των χειμερινών ή εαρινών εξαμήνων που οφείλουν.

Στην περίπτωση που κάποιος φοιτητής ξεχάσει να δηλώσει κάποιο μάθημα και προσπαθήσει να το δηλώσει μεταγενέστερα με Νέα Δήλωση, πρέπει να τα δηλώσει πάλι όλα από την αρχή, διότι η τελευταία δήλωση αναιρεί την αρχική.

Επιπλέον ο φοιτητής πρέπει να βεβαιωθεί ότι η δήλωσή του έχει καταχωρηθεί επιτυχώς και κατόπιν να εκτυπώσει τη βεβαίωση.

Τα ονόματα των φοιτητών που δεν θα κάνουν δήλωση μαθημάτων δεν θα υπάρχουν στα ηλεκτρονικά βαθμολόγια και ως εκ τούτου δεν θα είναι δυνατή η κατάθεση βαθμολογίας γι' αυτούς.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...