ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ (για τους τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές)

Τα υποχρεωτικά σεμινάρια για τους τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές για την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια (ΠΔΕ) θα διεξαχθούν ως εξής:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ Ι 2/4/24 3:00 μμ - 4:00 μμ στην αίθουσα ΧΗ7
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΙ 4/4/24 5:00 μμ - 7:00 μμ στην αίθουσα ΧΗ7

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΙΙ τον ΜΑΙΟ 2024 θα βγει νεότερη ανακοίνωση πιο μετά


Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπογράψουν σε παρουσιολόγιο και να λάβουν μέρος σε αξιολόγηση στο τέλος κάθε σεμιναρίου και να περάσουν και τις τρεις αυτές αξιολογήσεις με βαθμό τουλάχιστον 5 με άριστα το 10.

Οι τεταρτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια Παιδαγωγικής θα πρέπει να γραφτούν ΑΜΕΣΑ και σίγουρα πριν την 4/4/24 να κάνουν εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα στο eclass

https://eclass.upatras.gr/courses/CHEM2313/

για να έχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τα σεμινάρια και τις επιδόσεις τους στις αξιολογήσεις.

Η υπεύθυνη των σεμιναρίων,
Χρυσή Καραπαναγιώτη

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...