Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ 2020

1. Βιολογική αμπελοκαλλιέργεια

Αλεξοπούλου Β. – Σταυριανάκη Ζ. – Πριάκου Μ.

 

2. Λιπάσματα και λίπανση των αμπελώνων

Στέφα Ε. – Σκουτέρη Δ. – Ζαχαροπούλου Χ.

 

3. Η Ελληνική ποικιλία Ασύρτικο

Μανιάκη Ε. – Κασούτσα Χ. – Χούντα Ν.

 

4. Η Γαλλική ποικιλία Sauvignon blanc

Γιαννιώτη Ν. – Κουνάβα Σ. – Τσίγκου Ν.

 

5. Η Γαλλική ποικιλία Syrah

Δημάκη Β. – Θεοδωροπούλου Ν. – Θεοδωροπούλου Σ. – Μπάκα Ε.

 

6. Ο φυσικός αφρώδης Καμπανίτης οίνος και ποικιλίες

Κόκκαλης Δ. – Δενδρινός Γ. – Κονιστής Σ. – Σαλτούρος Π.

 

7. Τροφοπενίες του αμπελώνα

Γιαννακοπούλου Ε. – Βάτσικα Θ. – Σοφού Μ. – Αρβανίτη Α.

 

8. Ο οίνος Vino Santo και οι ποικιλίες σταφυλιών που χρησιμοποιούνται

Μανιουδάκη Μ. – Κοντοχρήστου Α. – Καρακατσάνη Α. – Ανδρικοπούλου Α.

 

9. Η παραγωγή και η ποιότητα του οίνου Cabernet από τη Βόρεια Ευρώπη και την Ελλάδα

Φρούσιου Ε. – Λαγοπαναγιωτοπούλου Ο. – Μπάτσα Μ.

 

10. Η ασθένεια του αμπελώνα Black rot

Σουφλή Κ. – Λεπέτσου Γ. – Παπαθανασίου Β.

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας:

© 2008 Chem@UPatras

template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.