Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης

Σας ενημερώνω ότι εν όψει λήξης της Πράξης “Πρακτική Άσκηση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Πατρών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023” (MIS) 5181130, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Ιδρύματος προχωρά στη διοργάνωση εκδήλωσης – στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του (παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου), για το έργο με τίτλο “Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών 2022-2023”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12.00, στο Κεντρικό αμφιθέατρο της Πρυτανείας του Παν. Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διοργάνωσης, Επιστημονικά Υπεύθυνοι των Τμημάτων θα μιλήσουν για την Πρακτική Άσκηση, Φορείς Απασχόλησης και εταιρείες/οργανισμοί θα παρουσιάσουν την συνεργασία τους με ασκούμενους του προγράμματος και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές και αποφοίτους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ:
Πρόγραμμα ημερίδας Πρακτικής Άσκησης 2022-2023_26.09.2023 

Οι φοιτητές θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης και θα λάβουν αναμνηστικά δώρα!

Με εκτίμηση

Ευσταθία Κουλούρη
Ε.Υ. Πρακτικής Άσκησης Τμήματος Χημείας
Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...