ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ 2 Δεκεμβρίου 2022

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος Γενική Βιολογία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, μεταξύ 14:30-17:30 στις αίθουσες ΑΘΕ10, ΧΒ1, ΧΒ2 και ΧΒ3. Στην πρόοδο μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι δεν έχουν περάσει το μάθημα μέχρι τώρα.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία, αλλά ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://eclass.upatras.gr/courses/CHEM2282/ («Α΄ πρόοδος Βιολογίας») όπου και πρέπει να γραφτείτε με την ιδρυματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (ιμέηλ) έως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου. Στην ίδια ιστοσελίδα θα γίνει η εξέταση.

Οι μη έχοντες ιδρυματικό ιμέηλ, θα πρέπει να εγγραφούν στο https://eclass.chem.upatras.gr/courses/CHEM180/ όπου και θα γίνει η εξέταση.

Για να εξεταστείτε θα πρέπει να έχετε μαζί σας laptop ή tablet ή κινητό τηλέφωνο προκειμένου να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Στις αίθουσες που θα πραγματοποιηθεί η εξέταση υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο (eduroam) στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε. Πρέπει να έχετε ελέγξει πριν την εξέταση ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο συγκεκριμένο δίκτυο. 

Πριν την εξέταση, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της ταυτότητάς σας με επίδειξη της φοιτητικής ή αστυνομικής σας ταυτότητας. Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει στις 14:30 ακριβώς και θα προηγηθεί της εξέτασης. Για όποιον/α δεν καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του/της, δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στις εξετάσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των προσωπικών στοιχείων, θα ανοίξουν τα θέματα για να ξεκινήσει η εξέταση.

Οι ερωτήσεις θα είναι ελευθέρου κειμένου, πολλαπλής επιλογής/σωστό-λάθος και θα συμπληρωθούν ηλεκτρονικά. Κάθε θέμα έχει αρνητική βαθμολογία σε περίπτωση λάθους, οπότε πρέπει να απαντήσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις και όχι τυχαία διότι οι λάθος απαντήσεις, σας καταργούν μια σωστή. Αν δεν γνωρίζετε μια απάντηση, καλύτερα μην απαντήσετε.

Δεν πρέπει να κάνετε χρήση των επιλογών back/forward στον browser ή να εγκαταλείψετε την σελίδα των εξετάσεων, γιατί δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε. Θα πρέπει να ακολουθείται τα βέλη που βρίσκονται στο πλαίσιο της εξέτασης έτσι ώστε να μεταφέρεστε μεταξύ των ερωτήσεων. Η σειρά των ερωτήσεων θα εμφανίζεται με τυχαίο τρόπο σε κάθε εξεταζόμενο.

Εκ των διδασκόντων

Αλέξιος Βλάμης

Επίκουρος Καθηγητής

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...