Πρόσκληση Παρουσίασης και Οδηγός Συγγραφής Πτυχιακών Εργασιών

Η παρουσίαση των Πτυχιακών Εργασιών των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Χημείας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Σεμιναρίων (ισόγειο, βορείου κτιρίου) το διάστημα από Δευτέρα (28/2) έως και Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022. Οι επιβλέποντες πτυχιακών εργασιών που δεν θα παρουσιασθούν στο ανωτέρω διάστημα (π.χ. λόγω νόσησης ή άλλης αιτίας), θα ενημερώσουν το τμήμα για την ημερομηνία παρουσίασης με σχετική ανακοίνωση.

Οι πτυχιακές εργασίες θα πρέπει να έχουν στην πρώτη τους σελίδα το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου του φοιτητή, τον ακριβή τίτλο και το όνομα του επιβλέποντα.

Οι φοιτητές θα πρέπει να ενημερώσουν μέχρι την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00 (τηρείται σειρά προτεραιότητας) την Επιτροπή Παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών (στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) με κοινοποίηση στον επιβλέποντα για τα ακόλουθα:

  1. Προτιμητέα ημέρα και ώρα παρουσίασης
  2. Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου του φοιτητού.
  3. Τίτλο πτυχιακής εργασίας.
  4. Ονοματεπώνυμο επιβλέποντα.

Για να βοηθηθούμε στη μορφοποίηση και παρουσίαση του τελικού προγράμματος των παρουσιάσεων, παρακαλούμε η ενημέρωσή σας να έχει την ακόλουθο μορφή (με κόκκινο η προτιμητέα ώρα παρουσίασης, πουθενά ΚΕΦΑΛΑΙΑ):

14:00-14:30

Αγγελόπουλος Γεώργιος, Α.Μ. ΧΧΧΧ

Τίτλος: Μελέτη πρωτεϊνών συμπληρώματος

Επιβλέπον μέλος ΔΕΠ: Παπαδοπούλου Μαρία

Ο επιβλέπων, σε εύλογο χρόνο μετά το τέλος της προφορικής παρουσίασης και τις απαραίτητες διορθώσεις-βελτιώσεις που πιθανώς θα προκύψουν, καταθέτει στη Γραμματεία:

Α) βεβαίωση ολοκλήρωσης της παρουσίασης της πτυχιακής εργασίας (με τον ακριβή τίτλο της), καθώς και της παρουσίασης σχεδίου διδασκαλίας (αν υπήρξε),

Β) την βαθμολογία χρησιμοποιώντας το «χειρόγραφο» (τυποποιημένο από τη Γραμματεία σε μορφή excel) βαθμολόγιο.

Παρακαλούνται οι επιβλέποντες να καταθέσουν βαθμολογία το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 6/3/2022.

Ο φοιτητής πρέπει να παραδώσει ένα ανάτυπο της τελικής διορθωμένης πτυχιακής του εργασίας στον επιβλέποντα και ένα ακόμη ανάτυπο στην Γραμματεία του Τμήματος, το αργότερο δυο εβδομάδες πριν από την ημέρα αποφοίτησης.

Η Επιτροπή ευχαριστεί θερμά την Κα Άννα Μαλλιώρη για τη σύνταξη των οδηγιών της συγγραφής πτυχιακών εργασιών, που επισυνάπτονται και παρακαλεί για την ορθή εφαρμογή τους.

Η Επιτροπή Παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...