ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΧΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ" ΚΑΙ "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ"

Print

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση των μαθημάτων έχουν οι φοιτητές που αποδεδειγμένα νόσησαν κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου και παρέμειναν σε καραντίνα κατά τη διάρκεια διενέργειας εξετάσεων στα μαθήματα που είχαν επιλέξει να εξεταστούν.

Η περίοδος απουσίας των φοιτητών αποδεικνύεται με την προσκόμιση (α) της βεβαίωσης νόσησης και (β) της βεβαίωσης αρνητικού τεστ στις οποίες αναγράφονται οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της καραντίνας (βεβαίωση νόσησης και αρνητικού rapid ή PCR test από επίσημο φορέα, αντίστοιχα).

Οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να εξεταστούν μόνο με την επίδειξη των παραπάνω βεβαιώσεων και αποκλειστικά και μόνο στα μαθήματα της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022, η εξέταση των οποίων πραγματοποιήθηκε εντός της περιόδου νόσησης-καραντίνας τους.

Οι φοιτητές που έχουν νοσήσει και θέλουν να εξεταστούν στα μαθήματα "ΧΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ" και "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" μπορούν να έρθουν αύριο Τρίτη 22/2 στις 9:00-11:00 στην αίθουσα Α11 του Τμήματος Φυσικής ή την Πέμπτη 24/2 στις 15:00-18:00 στην αίθουσα 071 του Τμήματος Βιολογίας.

Η διδάσκουσα,

Χρυσή Καραπαναγιώτη