ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΧΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ" ΚΑΙ "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ"

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση των μαθημάτων έχουν οι φοιτητές που αποδεδειγμένα νόσησαν κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου και παρέμειναν σε καραντίνα κατά τη διάρκεια διενέργειας εξετάσεων στα μαθήματα που είχαν επιλέξει να εξεταστούν.

Η περίοδος απουσίας των φοιτητών αποδεικνύεται με την προσκόμιση (α) της βεβαίωσης νόσησης και (β) της βεβαίωσης αρνητικού τεστ στις οποίες αναγράφονται οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της καραντίνας (βεβαίωση νόσησης και αρνητικού rapid ή PCR test από επίσημο φορέα, αντίστοιχα).

Οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να εξεταστούν μόνο με την επίδειξη των παραπάνω βεβαιώσεων και αποκλειστικά και μόνο στα μαθήματα της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022, η εξέταση των οποίων πραγματοποιήθηκε εντός της περιόδου νόσησης-καραντίνας τους.

Οι φοιτητές που έχουν νοσήσει και θέλουν να εξεταστούν στα μαθήματα "ΧΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ" και "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" μπορούν να έρθουν αύριο Τρίτη 22/2 στις 9:00-11:00 στην αίθουσα Α11 του Τμήματος Φυσικής ή την Πέμπτη 24/2 στις 15:00-18:00 στην αίθουσα 071 του Τμήματος Βιολογίας.

Η διδάσκουσα,

Χρυσή Καραπαναγιώτη

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...