Εξετάσεις Ενζυμολογίας, Ιούνιος 2021

Παρακαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα Ενζυμολογία την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στις 15-18:00, να γραφτούν στις  «Εξετάσεις Ενζυμολογίας, Ιούνιος 2021» στην ιστοσελίδα  https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM342/ 

έως την Τρίτη 8 Ιουνίου. Σε περίπτωση προβλήματος εγγραφής, σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα με τον κύριο Μακρή (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Η εγγραφή είναι υποχρεωτική και μόνο όσοι έχουν εγγραφεί εγκαίρως θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Αρχικά (15:00 ακριβώς), θα πρέπει να συνδεθείτε στο σύνδεσμο 
 https://upatras-gr.zoom.us/j/97677141514?pwd=bVlTYVpEZ2syRE1TbnpwaEZUcThiUT09  (Meeting ID 976 7714 1514) όπου με τη χρήση μικροφώνου και κάμερας, που πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτετε (σε laptop, desktop ή κινητό), θα πραγματοποιηθεί η ταυτοποίησή σας με την επίδειξη της φοιτητικής ή της αστυνομικής σας ταυτότητας. Για όποιον/α δεν καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του/της, δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στις εξετάσεις.

Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των προσωπικών στοιχείων, θα ανοίξουν τα θέματα στις παραπάνω πλατφόρμες για να ξεκινήσει η εξέταση. Οι ερωτήσεις του μαθήματος θα είναι πολλαπλής επιλογής/σωστό-λάθος και θα συμπληρωθούν ηλεκτρονικά. Κάθε θέμα έχει αρνητική βαθμολογία σε περίπτωση λάθους οπότε πρέπει να απαντήσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις και όχι τυχαία διότι οι λάθος απαντήσεις ουσιαστικά σας καταργούν μια σωστή. Αν δεν γνωρίζετε μια απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε. Επίσης δεν πρέπει να κάνετε χρήση των επιλογών back/forward στον browser ή να εγκαταλείψετε την σελίδα των εξετάσεων γιατί δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε. Θα πρέπει να ακολουθείται τα βέλη που βρίσκονται στο πλαίσιο της εξέτασης έτσι ώστε να μεταφέρεστε μεταξύ των ερωτήσεων. Η σειρά των ερωτήσεων θα εμφανίζεται με τυχαίο τρόπο σε κάθε εξεταζόμενο.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, οι εξεταστές και οι επιτηρητές θα είναι παρόντες στην σελίδα https://upatras-gr.zoom.us/j/97677141514?pwd=bVlTYVpEZ2syRE1TbnpwaEZUcThiUT09   η οποία θα παραμείνει ανοικτή σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης.

Ο διδάσκων,

Αλέξιος Βλάμης, Επίκουρος Καθηγητής

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...