ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Εξετάσεις μαθήματος και εργαστηρίου Μικροβιολογίας της 14-06-2021

- Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 -

Αγαπητοί/ές,

Για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις, θα πρέπει να εγγραφείτε στο https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CHEM338/ ή στο https://eclass.chem.upatras.gr/courses/CHEM160/ (πτυχιούχοι-βεβαίωση Οινολογίας). Όσοι συναντήσετε δυσκολίες θα πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια από τον κ. Μακρή. 

Πρώτα θα γίνουν οι εξετάσεις του μαθήματος και κατόπιν, ξεχωριστά, του εργαστηρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση θα έχουν όσοι εγγραφούν έως 13-06-2021.

Η εξέταση θα γίνει είτε με θέματα πολλαπλής επιλογής είτε με θέματα ανάπτυξης κειμένου. Οι απαντήσεις σας στα θέματα ανάπτυξης κειμένου θα είναι χειρόγραφες και θα τις φωτογραφήσετε. Παρακαλείσθε όλοι να κατεβάσετε το πρόγραμμα office lens (το έχει εγκρίνει το Πανεπιστήμιο, θα το βρείτε στο σύνδεσμο Κατάθεση χειρόγραφων απαντήσεων σε εξέταση με την χρήση της εφαρμογής Office Lens | Upnet - Διεύθυνση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών) με το οποίο θα μπορέσετε να μετασχηματίσετε τα αρχεία των φωτογραφιών σε ενιαίο αρχείο μορφής pdf, το οποίο μπορείτε να μεταφορτώσετε στην πλατφόρμα eclass ως απάντησή σας στις ερωτήσεις που τέθηκαν. Κάθε εξεταζόμενος/η θα έχει διαφορετικά θέματα.

Οι φοιτητές θα πρέπει να μεριμνήσουν για τα ακόλουθα:

  1. Να διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα (π.χ. σταθερό ή φορητό Η/Υ, κάμερα, μικρόφωνο, κλπ.) και να έχουν ελέγξει τη σωστή λειτουργία του κατά τον χρόνο της εξέτασης.
  2. Να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης.
  3. Να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και στο ΖΟΟΜ (Σύνδεση στην υπηρεσία Zoom για την ανάγκη εξετάσεων | Upnet - Διεύθυνση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών).

Οι διδάσκοντες

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Contact

Dept of Chemistry
University of Patras
University Campus
Rio Achaias
26504 Greece
Email: chemsecr@upatras.gr
Tel: (+302610) 996202 & 996205 (postsec), 996203 & 996204 (gradsec)


View map in new window

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...