Πρόσκληση παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών

Η παρουσίαση των Πτυχιακών Εργασιών των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Χημείας προγραμματίζεται για τις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου 2021.

Οι πτυχιακές εργασίες θα πρέπει να έχουν στην πρώτη τους σελίδα ακριβή τίτλο, το όνομα του επιβλέποντα και τον αριθμό μητρώου του φοιτητού.

Οι φοιτητές θα πρέπει να ενημερώσουν μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 13:00 την Επιτροπή Παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με κοινοποίηση στον επιβλέποντα για τα ακόλουθα:

  1. Προτιμητέα ημέρα και ώρα παρουσίασης κατόπιν συνεννόησης με τον επιβλέποντα.
  2. Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου του φοιτητού.
  3. Τίτλο πτυχιακής εργασίας.
  4. Ονοματεπώνυμο επιβλέποντα.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν με τηλοψία (λογισμικό zoom) σε ιστοσελίδα που θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα παρουσιάσεων.

Μετά το τέλος της προφορικής παρουσίασης και τις απαραίτητες διορθώσεις-βελτιώσεις που πιθανώς προκύψουν, οι φοιτητές θα πρέπει να καταθέσουν πριν από τη μέρα αποφοίτησης, δύο αντίγραφα της τελικής και οριστικά διορθωμένης πτυχιακής τους εργασίας στη Γραμματεία του Τμήματος. Το ένα αντίγραφο αφορά τον επιβλέποντα και το άλλο την Βιβλιοθήκη του Τμήματος Χημείας.

Η τελική κατάθεση των πτυχιακών εργασιών, πρέπει να συνοδεύεται από έγγραφη βεβαίωση του επιβλέποντος για την ολοκλήρωση της παρουσίασης της πτυχιακής καθώς επίσης και την παρουσίαση σχεδίου διδασκαλίας (εάν υπήρξε).

Για να βοηθηθεί η Επιτροπή στη μορφοποίηση και παρουσίαση του τελικού προγράμματος των παρουσιάσεων, παρακαλούμε η ενημέρωσή σας να έχει την ακόλουθο μορφή (με κόκκινο η προτιμητέα ώρα παρουσίασης, πουθενά ΚΕΦΑΛΑΙΑ):

14:00-14:30

Αγγελόπουλος Γεώργιος, Α.Μ. ΧΧΧΧ

Τίτλος: Μελέτη πρωτεϊνών συμπληρώματος

Επιβλέπον μέλος ΔΕΠ: Παπαδοπούλου Μαρία

Επισημαίνεται στους φοιτητές και στα μέλη ΔΕΠ ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας για τις προτιμήσεις ημερομηνίας και ώρας των παρουσιάσεων.

Η Επιτροπή Παρουσίασης Πτυχιακών Εργασιών

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...