ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και επιθυμούν να συμμετέχουν στην επόμενη ορκωμοσία (σε ημερομηνία που θα μας γνωστοποιηθεί αργότερα από τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου μας και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση), μπορούν να καταθέτουν αίτηση ορκωμοσίας από το πανεπιστημιακό τους email κ μόνο από 3/3/2022 έως 13/03/2022 στο email της Γραμματείας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα:

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ/ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ _ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ

Οι αιτήσεις για την ορκωμοσία θα υποβάλλονται  από τους ενδιαφερόμενους στη  Γραμματεία, αφού έχουν κλείσει κάθε είδους εκκρεμότητες που τυχόν υπάρχουν με Φοιτητική Εστία, Βιβλιοθήκη και Φοιτητική Μέριμνα και Erasmus+.  Θα πρέπει επίσης να έχουν παραδοθεί στη Γραμματεία τα αντίτυπα των πτυχιακών εργασιών.

Επισυνάπτονται:

  • Αίτηση ορκωμοσίας,
  • Υπεύθυνη Δήλωση και
  • Έντυπο της Ένωσης Ελλήνων Χημικών

Θα πρέπει επίσης να παραδοθεί ή αποσταλεί  με συστημένη επιστολή/courier στη Γραμματεία η ακαδημαϊκή ταυτότητα.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...