Εξετάσεις Εργαστηρίων Αναλυτικής Χημείας 1

Καλούνται όλοι οι φοιτητές  του A’ έτους καθώς και οι φοιτητές που έχουν εκκρεμότητες με τη θεωρία του εργαστηρίου (οποιεσδήποτε ασκήσεις) να προσέλθουν για εξέταση την Πέμπτη 9/6/2022 στο ΑΘΕ 10 σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

16:45-18:00     Α΄ έτος

18:30-19:30     Β’, Γ’, Δ’ έτος και επί πτυχίω

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πάσο τους και αριθμομηχανή.

Εξετάσεις Εργαστηρίων Αναλυτικής Χημείας 2  

Καλούνται οι επι πτυχίω φοιτητές που δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις για το πτυχίο τους εκτός από τη θεωρία του εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας 2 να δηλώσουν την επιθυμία τους να εξεταστούν στον ακόλουθο σύνδεσμο μέχρι 10/6/2022:

https://forms.gle/23p8F6Sg7cfPTKpa8

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...