Μαθηματικά για Χημικούς

Το μάθημα της παρούσας εξεταστικής, "Μαθηματικά για Χημικούς" που δικαιούνται να το δώσουν μόνο οι επί πτυχίο φοιτητές, θα δοθεί σε δύο μέρη.

Το κομμάτι των Μαθηματικών θα δοθεί στις 16-06-2022 ημέρα Πέμπτη 09:00-12:00 στις αίθουσες ΑΘΕ10, ΧΗ7, ΧΗ8 (όπως έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα), ενώ το κομμάτι της Στατιστικής θα δοθεί μαζί με τους πρωτοετείς την ίδια μέρα και ώρα (και στα ίδια θέματα) με το μάθημα "Στατιστική Επεξεργασία Πειραμ. Δεδομένων", δηλαδή στη 01-07-2022 ημέρα Παρασκευή στις αίθουσες ΑΘΕ10, ΧΗ7, ΧΗ8 (όπως έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα).

Ο μέσος όρος των δύο εξετάσεων (συν το εργαστήριο, όσοι το έχουν διδαχτεί, 70%+30%) αποτελεί τον ενιαίο τελικό βαθμό που θα σταλεί στη Γραμματεία για το μάθημα "Μαθηματικά για Χημικούς". Οι δύο επί μέρους βαθμοί (Μαθηματικά και Στατιστική) θα κρατηθούν οπότε κάποιος/α μπορεί στην επόμενη εξεταστική να δώσει μόνο το ένα από τα δύο για να βγει εκ νέου ο μέσος όρος.

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...