Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, ταυτοποίηση ...
×

Οι εξετάσεις του μαθήματος Χημικές Βιομηχανίες (Ανόργανες και Οργανικές)  θα διενεργηθούν προφορικά την Τετάρτη 17/02/2021, ώρα 18:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις των μαθημάτων Ανόργανες Χημικές Βιομηχανίες και Οργανικές Χημικές Βιομηχανίες του παλιότερου προγράμματος σπουδών.

Καλούται οι επί πτυχίω φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στα παραπάνω μαθήματα να επικοινωνήσουν έγκαιρα με τους διδάσκοντες.

Καλή επιτυχία

Οι διδάσκοντες

Χ. Παπαδοπούλου

Γ. Μπόκιας

Αγαπητές (-οί)

Η εξέταση τους μαθήματος επί πτυχίω "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/02/2021 και ώρα 15:00 με 15:20. Η ιστοσελίδα εξέτασης του μαθήματος είναι η παρακάτω

Εxams Upatras | Πλατφόρμα εξ αποστάσεως εξετάσεων Πανεπιστημίου Πατρών | ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜ...

 

Η εξέταση τους μαθήματος επί πτυχίω "ΑΡΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ"  θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18/02/2021 και ώρα 17:00 με 17:20. Η ιστοσελίδα εξέτασης του μαθήματος είναι η παρακάτω

Εxams Upatras | Πλατφόρμα εξ αποστάσεως εξετάσεων Πανεπιστημίου Πατρών | ΑΡΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 

 

Παρακαλώ για την εγγραφή σας.

 

Ο εκτελών χρέη εξεταστή

Κουνετάς Κωνσταντίνος

Αν. Καθηγητής ΤΟΕ

Καλούνται οι φοιτητές που έχουν πραγματοποιήσει το εργαστήριο ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ 2 αλλά έχουν κοπεί στην γραπτή εξέταση του εργαστηρίου και επιθυμούν να εξεταστούν, να μου στείλουν email () όπου να αναφέρουν και τα στοιχεία τους, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΑΜ. 

Στη συνέχεια θα λάβουν απάντηση για τον τρόπο καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα όπου θα πραγματοποιηθεί η εξέταση του εργαστηρίου.

Ελεάννα Διαμαντοπούλου

Η εξέταση του μαθήματος  Φυσικοχημεία 4 την 12η Φεβρουαρίου 2021 θα γίνει στα κεφάλαια τα οποία είχε διδάξει ο Χ. Ματραλής κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021. Τα κεφάλαια τα οποία είχαν διδαχθεί είναι εκείνα για τα οποια υπάρχουν slides στο eclass.

Α. Κολιαδήμα, Σ. Μαρινάκης, Χ. Παπαδοπούλου

Οι εξετάσεις για το μάθημα Διδακτική των Φυσικών Επιστημών για τους επί πτυχίω φοιτητές θα γίνει μέσω του exams.eclass.upatras.gr στις 12/2/2021 στις 18:00 όπως έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα εξετάσεων του Τμήματος Χημείας.

Η διδάσκουσα,

Χρυσή Καραπαναγιώτη

Οι φοιτητές Γ’, Δ΄ έτους και επί πτυχίω που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εξεταστούν στη θεωρία του ανωτέρω εργαστηρίου καλούνται να εγγραφούν στην εξέταση με τίτλο: «Εξέταση Εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας-2/Ποσοτικής Ανάλυσης (Φεβρουάριος 2021)» που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/.
Στην εφαρμογή αυτή βρίσκονται οι Ανακοινώσεις σχετικά με τη διαδικασία της εξέτασης.

Ο διδάσκων
Β. Ναστόπουλος

Στο exams.eclass.upatras.gr/ έχει δημιουργηθεί η εξέταση του μαθήματος «Φυσικοχημεία 4 Εξετάσεις 12.02.2021 (CHEM292)». Όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να εγγραφούν μέχρι την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 23:59. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις θα έχουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει  το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία  και βρίσκονται στο αντίστοιχο βαθμολόγιο και όσοι κάνουν την εγγραφή στην πλατφόρμα εμπρόθεσμα.

Οι υπόλοιπες ενημερώσεις θα γίνονται με ανακοινώσεις στο exams.eclass.

Α. Κολιαδήμα, Χ. Παπαδοπούλου

Σελίδα 1 από 4

Λίστες ανακοινώσεων

Οι λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: Λίστες ανακοινώσεων για το Τμήμα Χημείας

Έντυπα Γραμματείας

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν συγκεντρωμένα τα έντυπα της Γραμματείας: Έντυπα Γραμματείας

Ανανέωση εγγραφής - Δηλώσεις μαθημάτων

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-2021

Ανακοίνωση για ανανεώσεις εξαμήνου μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΑΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-21

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2020-21

 

Πρόσφατες Aνακοινώσεις

Template by L.THEME

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.