ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τμήματος σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στο  Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας, και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να συνεχίσετε τις σπουδές σας κοντά μας,

Αυτός ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις σπουδές σας.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 3.10.2016 σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα. Περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές σας θα βρείτε στον Οδηγό Σπουδών.

Σας ευχόμαστε καλές σπουδές και μια παραγωγική Ακαδημαϊκή Χρονιά.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τμήματος Χημείας

Latest announces - Πρόσφατες ανακοινώσεις

Must read - Πρέπει να διαβάσω

Επικοινωνία

Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστημιούπολη
Ρίο Αχαΐας
26504 Ελλάδα
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+302610) 996202 & 996205 (προπτυχιακά), 996203 & 996204 (μεταπτυχιακά)

Λίστες ανακοινώσεων

Οι παρακάτω λίστες ανακοινώσεων είναι διαθέσιμες για το Τμήμα Χημείας.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)

Για εγγραφή στη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για διαγραφή από τη λίστα στείλτε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)...